* * * * *

eVahti Oy

Page
Menu
News
Pääsivu > Palvelut > Valvontakamerat

* * * * *

Valvontakamerat

Olemme erikoistuneet erilaisten valvontakamerajärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen.

Langattomissa valvontakameroissa käytämme tällä hetkellä mm. Foscam:n tuotteita. Esimerkkinä edullisesta ulkotilan langattomasta kamerasta mm. Foscam G4P. Kysy asennuspaketin tarjous.

 

 Foscam G4P

FOSCAM G4P langaton kamera

 

Langaton kamera on edullisinta liittää mahdollisesti olemassa olevaan kodin langattomaan verkkoon. Usessa kotitaloudessa on valmiina mobiilireititin (3G-, 4G- tai 5G -reititin) WLAN -yhteydellä varustettuna, johon kamera voidaan liittää. Jos mobiilireititintä ei ole, toimitamme asennuspaketin (kamerat, reititin, varoituskyltti ja asennustarvikkeet) mukana myös reitittimen.

 

Foscam G4P kamera tunnistaa liikkeen ja lähettää siitä kuvat sähköpostiisi. Kameraan voi liittää myös SD -kortin, johon voi tallentaa videokuvaa. Videokuvaa voit katsella Foscam sovelluksella puhelimestasi tai erillisellä tietokoneelle asennettavalla ohjelmalla. Foscam G4P kamerassa on myös erillinen ihmistunnistus, jolloin ei tule turhia kuvia mm. kotieläimistä.

 

Tarkista myös rikoslaki videovalvonnassa. Pääsääntöisesti tarvitset aina kiinteistön tai tontin omistajan luvan sekä erillisen kyltin, jossa on varoitettu tallentavasta valvontakamerasta.

Omakotitalon omistaja on oikeutettu päättämään omistamansa kiinteistön ja kodin valvonnasta. Naapurin pihaa ei ole lupa kuvata, joka on otettava huomioon kameroiden sijoittelussa.

 

« prev top next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login